En härlig snöig dag på fjället

Innehåller annonslänkar till Stadium

hovärken-10

Kläder från Stadium här

.

.

Vilket winterwonderland vi kom upp till i söndags. Fjället var helt täckt av snö och vädret var det absolut bästa tänkbara. Några plusgrader, vindstilla, värmande sol och så lite takdropp på det!

.

.

På måndagen kartade mamma och jag upp på Hovärken, 1125 möh. Tufft gjort av mamma som ändå fyllde 71 år. Det är nästan 1 mils vandring/klättring upp och ned och bitvis är det ganska brant. Men det är klart, hon är himla bra tränad min lilla mamma, så det är klart att hon fixade det.

.

.

hovärken-7 hovärken-20 hovärken-11 hovärken-22 hovärken-14 hovärken-18 hovärken-12

.

.

Väl uppe slog vi oss ned vid liftmaskinistens lilla stuga och drack kaffe. Skybaren var stängd, såklart, annars hade vi kanske tagit oss varsin whisky från Mackmyra, vi har nämligen en tunna som ligger på lagring där inne i skybarens källare 🙂

.

.

hovärken-15 hovärken-19

.

Lustigt att snö blir så mycket roligare och mer spännande då den finns tillgänglig i början av oktober, haha!

.

.

hovärken-16 hovärken-8 hovärken-9

.

.

Nya byxor från North Face införskaffade jag innan resan (ett par liknade, fast grå, från samma märke finns för endast 299 kr här). Ett perfekt köp visade det sig. De passar utmärkt till jackan här som finns hos Stadium.

.

.

Kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Åh, så vackert. Man ser många fina hem på nätet, men ditt hus och den naturen blir jag lite avis på! Och att få ha sin mamma med också. Lycka. (Om än med sorgliga minnen, förstår jag.) Min mamma blev 90 år och gick bort för precis ett halvår sedan. Vilken saknad. Ja, man får ta vara på livet och varandra.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>