Nytt unikt på väggen i hallen – och jag har några kvar

Innehåller reklam för egen verksamhet

inre hallen-2

.

.

Halloj från mitt vita hem. Jodå jag vet att det är väldigt trendigt med en mörkare kulör på väggarna sedan några år tillbaka. Nu är ju dock jag inte mycket för att följa trender och vi trivs väldigt bra med det vita. Jag är övertygad om att det skulle bli väldigt tjusigt med exempelvis grå eller beige väggar, det är bara det att vi faktiskt inte är så sugna på det.

.

.

Jag får av och till kommentarer och faktiskt ibland också mail med tips från bussiga bloggläsare, om att vårt hem skulle bli mycket finare, och mindre tråkigt, med färg på väggarna. En får tacke, men det är inte aktuellt just nu i alla fall. Sen ska man ju aldrig säga aldrig. Plötsligt kanske jag får för mig att testa i något rum och då kanske den här hallen eller entrén som skymtar i bakgrunden ligger nära till hands. Det skulle säkert vara fint mot de vita snickerierna tänker jag. Vi har ju samma höga panel på väggarna i entrén som vi har i trappan. Den panelen sitter också på väggarna i hallen på övervåningen där någon tyckte att det såg ut som ett sjukhus… Eeh… Tack, liksom…

.

.

inre hallen-3

.

.

Som det är nu nöjer vi oss med att dekorera väggarna med lite tavlor. Något vi haft alldeles för lite av. Den här är ny, gillar ni den? Jag säljer den i butiken, och skickar förstås, 450 kr utan ram (passar till Ikea-ram 50 x 70 cm) för den som är intresserad maila mig på info@helenakhome.se Det finns några stycken kvar av en signerad limiterad upplaga, så först till kvarn gäller (kul med något som inte alla andra har, inte sant?).

.

.

Hittade förresten den här gamla bliden från när vi renoverade huset. Ghaaa, som det såg ut. Kolla trappan. Phuuu, blir trött bara av att titta på bilden. Det tog 60 timmar för en hantverkare att för hand skrapa rent bara själva trappstegen, under alla lager med olika mattor, innan den gick att slipas och målas.

.

.

inre hallen renovering

 

.

.

Ha nu en riktigt fin dag. Det verkar bli soligt och varmt så antagligen sticker vi till stranden lite senare idag!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Jag tycker ni har ett helt makalöst vackert hem stilrent och sobert.
Älskar även er stuga fast den har en helt annan stil.
Kram Malin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: