När företaget går bra kan man unna sig

∼ Innehåller annonslänkar till Bubbleroom, Flattered och Chimieyewear ∼

2.jpg

.

.

Efter förr-förra årets bokslut, som visade att företaget gått riktigt bra 2017, gav jag mig själv några fina presenter inför sommaren. Ett par fina ”slip in” som jag önskat mig länge och ett par nya solisar i sköldpaddsfärg att matcha till. Superbra investeringar visade det sig eftersom skorna var helt galet bra. Så jäkla användbara, snygga och sköna, och vet ni att efter en hel sommars flitigt användande ser de fortfarande sprillans nya ut! Fattar inte, syns knappt att jag använt dem. Det enda som är lurigt med dem är att de ger utslag i säkerhetskontrollen på flygplatser, hahaha! Pip pip pip, varenda gång!

.

.

1

.

.

Skorna kommer från det anrika företaget Hermes och kostar en redig slant. Samma sak med solglasögonen från Céline (även om de är betydligt mer rimliga). Såklart är det inte alla förunnat att ha möjligheten att skämma bort sig själv på det där viset, men nu kan i alla fall jag tassa runt där bakom mina solglasögon och se ned på mina fina sandaler och tänka, fy farao vad bra jobbat Köhl!

.

.

Som sagt, skorna är så himla snygga och användbara och faktiskt jättebra att gå i, trots att ingen tror det 🙂 Jättedyra, javisst men det finns alternativ för dig som känner att det inte är aktuellt att lägga så stora pengar på bara ett par sommarskor!

.

.

Skärmavbild 2019-04-05 kl. 11.32.32

.

Sandalerna Milla Tan finns här och Isla slip in finns här

.

.

Och när det kommer till solglasögon kan jag tipsa om att det finns de som liknar mina till 1/3 av priset här. Själv skulle jag den här sommaren vilja utöka solglasögongarderoben med de här coolingarna.

.

.

Skärmavbild 2019-04-05 kl. 11.49.12.png

.

.

Kram och trevlig fredag ♥

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Du kanske ska tacka dina följare som klickar på dina länkar?
Du nämnde att detta var den större delen av dina inkomster.

Gilla

Ja men absolut Lisa! Det är ju det som är så himla bra med samarbeten och klicklänkar. De ger mig betalt så att jag helt gratis, gentemot er mina läsare alltså, kan förse er med skojiga texter, bilder, tips, recept och allt annat som jag plitar ned 365 dagar om året, och har gjort i 10 år. Bättre win win får man leta efter faktiskt! Men visst kan jag tacka mina läsare lite oftare, för de är faktiskt himla bjussiga med sitt tackande. Tack för att du påminde mig! Önskar dig en fin helg! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: