Fab forty och tappat lusten för sex

∼ Innehåller annonslänkar till Lindex och Twilfit ∼

lindex-5

.

.

Godmorgon

.

.

Tänker vad skönt det skulle vara om jag vaknade och såg lika pigg och fräsch ut som jag gör på de här bilderna… Hahaha, men det mina vänner gör jag verkligen inte. Tar ett tag att putsa upp den här ladyn till utställningsbart skick nuförtiden 🙂

..

.

lindex-7

.

.

I tisdags var jag på middagsdate tillsammans med några efterlängtade kvinnor i sina bästa år (vi saknade dig G). Vi spenderade några timmar med god mat, gott vin, bra service och en massa härliga samtalsämnen på Vinoteket som är ett otroligt skönt ställe här i stan. Inga bilder blev dock tagna där så ni får hålla tillgodo med några tillrättalagda bilder på mig och min outfit för kvällen. I den fina blusen som finns här på 50% rea, och nya vita jeans från Tullhuset kände jag mig riktigt snygg faktiskt. Och för er som missade det tidigare kan jag verkligen tipsa om den fiffiga t-shirt BH-n här som sticker upp ur dekolletaget. Perfekt att bära till den här typen av plagg. Hade sannolikt känt mig allt för bar och naken med en vanlig BH under och alltför bylsig med ett linne.

.

.

lindex-10

.

.

Nu kanske ni undrar varför jag skrev ”kvinnor i sina bästa år”? Det var nämligen för att vi kom fram till att det är just det vi är. Vi var rörande överens om att vi aldrig känt oss varken snyggare eller tryggare än vad vi gör just nu när vi alla behöver läsglasögon och närmar oss klimakteriet. Ämnet klimakteriet uppehöll vi oss förresten vid ett tag och kunde konstatera att den doktor som föreslog en av damerna att avvakta med hormontillskott ”tills det blivit ännu värre” hade heeelt fel! Aldrig sa hon, jag vill ha dem NU, nu när jag känner mig helt fab och i farten, inte sen när jag går in för landning. Vem sjutton vet förresten om man lever ”sen”.

.

.

Har du sömnsvårigheter och mår dåligt utan någon direkt anledning, eller har du kanske helt tappat intresset för sex, kan det faktiskt vara så att du är på väg in i eller är i klimakteriet och skulle må bra av hormontillskott. Några höjer sannolikt ett varningens finger nu och menar att det kan öka risken för både bröstcancer, livmoderhalscancer och andra otrevliga biverkningar som blodproppar osv. Som med nästan allt får man dock väga riskerna (som sannolikt är minimala) mot nyttan, och det kostar inget att i alla fall lyfta frågan med sin familjeläkare eller gynekolog.

.

.

lindex-8 lindex-9

.

.

Tänk vad härligt det är ändå att ses sådär mitt i veckan, eller kanske tom i början av veckan. Oftast koncentreras allt till helgerna och så blir det tjyvtjockt med aktiviteter då och man kan känna sig stressad. Nu sågs vi på en tisdag, direkt efter jobbet när alla var här i stan. En toppenkväll helt enkelt. Och tänk vad många samtalsämnen man inner beta av på bara några timmar.

.

.

Ha en underbar torsdag!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Jag o mitt tjejgäng ses alltid på vardagar (tråkigt nog men bättre att deg blir av) . Nu är vi lite äldre (65:or) och klimakteriet har verkligen blivit en REAL och alltid ett samtalsämne (dock berör det aldrig din rubrik). Jag med min bröstcancer 2012 hamnade ju där abrupt utan pardon. Jag äter antihormoniell medicin och skyr östrogen helt, men NU verkar det som att jag mår bäst. Eller har jag vant mig? I alla fall har 3 av 5 av oss verkligen jobbiga tider just nu, nån som t o m lyckades somna i tandläkarstolen förr har jobbiga sömnproblem…. Det ÄR verkligen ett aber och tål att ältas i evigheter för det är på nåt vis ”den tysta förålderdomen” – ”våga vägra acceptera utan åtgärd” säger jag!
Kram Milla i kvickan

Gilla

Älskar verkligen blandningen på din blogg just nu! 😊 Ert hus är fantastiskt och det var det som fick mig att fastna hos dig, men uppskattar även recept och klädtips och annat. Extra kul när du uppdaterar ofta, men förstår att du inte alltid mäktar med det!

Gilla

Tack snälla du vilka fina ord. Blir alldeles varm i hjärtat! Såklart ska jag försöka uppdatera ofta. Märker att det är populärt och ger gensvar som triggar mig 🙂 Önskar dig en fin helg! Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: