Tittat på de här skrämmande dokumentärerna samtidigt som jag fixat hemma

∼ Innehåller annonslänkar till Gina Tricot och Members ∼

kläder-14

Tröjan från Busnel här där det är utförsäljning med upp till 59% rabatt just nu (passa på att fynda!), coated jeans här, liknande vita skor här.

.

.

Har verkligen haft en sån där fixardag idag. Jag struntade i handbollsmatchen, Lillan var ändå inte med i laguppställningen, och så drog jag igång med en massa fix här hemma istället. Nu, 4 dokumentärer på SVT-Play senare är tvättstugan nästan tom, alla papper på kontoret rensade och åtgärdade, några paket är uppackade, återvinningsavdelningen i källartrappen i ordning, köket är städat och kylskåpet rensat och organiserat. Phu! Så skönt. Nu ska jag strax ut och springa och sen blir det en härlig dusch och lite omvårdnad för kroppen. Fixa naglar, fila fötter, raka ben och allt sånt som kan vara skönt att ha gjort när veckan drar igång. Den här veckan har jag en hel radda med så roliga och intressanta möten att bocka av. Kommer förstås att berätta allt för er när det är klart.

.

.

Förresten, undrade ni över det där med SVT Play dokumentärerna jag skrev om längre upp? När jag fixar och donar här hemma brukar jag alltid lyssna på Dokumentärer på P1 eller P3. Nu har jag lyssnat så många år tillbaka i tiden att det knappt finns något spännande kvar. Så idag tog jag och betade mig igenom några dokumentärer på SVTPlay istället, samtidigt som jag grejade. Så enkelt att bara bära med sig datorn överallt.

.

.

Jag började med Josefine Nilssons – Älska mig för den jag är. Så otroligt stark och sorglig, och så arg man blir inombords. Har ni inte sett den måste ni göra det. Efter den tittade jag på en dokumentär om den unga kvinnan som flydde från sin familj i Saudiarabien och sökte asyl i Thailand, Australien och slutligen Kanada. Viktig film, och åter igen blir man upprörd över hur kvinnor har det i vissa delar av världen. Slutligen drog jag igång ett maraton med 3 avsnitt av totalt 6 av Vi överlevde R Kelly. Ruskigt är ordet, och det är svårt att inte dra paralleller till dokumentären om Michael Jackson Leaving Neverland som jag såg tidigare. Ni finner samtliga dokumentärer här på SVT Play.

.

.

Nej, nu åker träningstrikåerna på! Ha en fin kväll!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Usch ja hemska saker som de där filmerna återger. Har en liten undran – i inlägget som har överskriften blanda olika metaller finns en bild från köket med vedspisen och så syns en svart stol och ett borstset. Var kommer borstsettet i från ? Har du köpt här i stan eller på nätet?

Gilla

Hej! Kul att du uppmärksammade mitt fina borst-set. Det kommer från Iris Hantverk som finns på olika websidor som RUM 21 tex. Jag har köpt mitt här i stan. Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: