Vinn en exklusiv designlampa från Flos

∼ Inlägget sponsras av Helelna Köhl Home och innehåller annonslänkar till Nordiska Galleriet ∼

Skärmavbild 2019-03-11 kl. 09.26.47

.

,

Ni vet vilken lampetossa jag är. Fullkomligt älskar fina lampor och har alltid någon jag drömmer om. Nu vill jag dela med mig av lite lampkärlek till er och tävlar därför ut den superfina designklassikern Lampadina från Flos som finns att köpa på Nordiska Galleriet här

.

.

Just nu kan du hos Nordiska Galleriet (som har alla lampor vi har på bilderna här nedan) handla belysning till 15% lägre priser fram till den 24e mars. I Nordiska Galleriets belysningsavdelning hittar du allt som behövs för att skapa den optimala ljussättningen i ditt hem, med favoriter från över 30 belysnings-varumärken som Flos, Foscarini och Örsjö Belysning.

.

Vilken början på veckan va?! Wow, säger jag bara ♥ Klicka på rubriken till det här inlägget så kommer kommentarsfältet upp och där kan du skriva dina svar!

.

.

VINN EN DESIGNLAMPA FRÅN FLOS

..

.

För att vara med och tävla behöver du:

1 Svara på vilken av alla våra lampor på bilderna nedan designades först, och vilket år var det?

2 Berätta varför just du ska vinna Lampadina!

.

.

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 22.42.07

IC Lights från Flos här // Parentesi från Flos här // Taccia från Flos här // AJ golvlampa från Louis Poulsen här

.

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 22.43.09

Gatto Piccolo från Flos här // Liv från Örsjö Belysning här // Kvist från Örsjö Belysning här // Pipistrello från Martinelli Luce här

.

Skärmavbild 2019-03-10 kl. 22.54.56.png

Kizu från Neew Works här // Sarfatti från Flos här // Mantis från Lampe Mantis här

.

Tävlingen sponsras av Helena Köhl Home AB och vinnaren meddelas här i bloggen på onsdag!

.

.

lampor-2

.

Lycka till!

.

.

Kram

Helena

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

28 kommentarer

1. ………………
2. Älskar italiensk design. Det enkla, stilrena och hålllbarheten i sin design. Har precis renoverat vårt hus och har stort behov av ett snyggt blickfång.

Gilla

1. ………………
2. Denna fantastiska lampa skulle ge hela vårt hus det lyft det behöver. Älskar den!!!!!!

Gilla

fråga 1………………
Fråga 2. Vi har precis byggt ett nytt hus där lampan skulle göra sig magisk, tyvärr har vissa saker inte gått som vi hoppades så extrautgifterna har strömmat iväg. Därför hoppas jag på att få vinna en superfin lampa då det behövs fyllaspå med ljuskällor i vårt nya hem. Går just nu och inväntar när lillebror ska komma till världen, kanske är så att den kommer förgylla hans nya rum!

Gilla

1. !
2. Åh, den lampan skulle göra sig så fin i vårt vardagsrum för vi har inga ”smålampor” där! Den skulle verkligen höja mysfaktorn rejält vilket kanske medför att barnen kan slita sig från skärmarna en stund och hänga med föräldrarna istället:-)

Gilla

1. !

2. Liksom du och din familj, håller jag och min man på att bygga ett hem för framtiden, där vi långsamt fyller det med designklassiker. Lampadina hade varit ett välkommet tillskott som hade fått flytta in i sonens rum.

Gilla

1 !
2. Vem älskar inte denna stilrena design lampa som fortfarande är tidlös . De här kommer att bli min nya läslampa😀

Gilla

Svar: !
2, Skulle göra sig pangsnygg i vårt V-rum
För övrigt….vilken galet snygg lampsamling ni har….wow..!

Gilla

1………………….
2. Har bott i vårt drömhus i 9 år och har inte lyckats bestämma oss/ komma överens om vilken lampa som vi vill ha i Tv-rummet. Tills nu😜.

Gilla

1. !
2. Lampan skulle bli pricken över i:et i mitt vardagsrum, pga av prislappen är det nästan omöjligt att få ihop pengen till den och att vinna skulle glädja inte bara mamman i huset utan alla de andra familjemedlemmarna också. En klyscha kanske men jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv ( förutom kärleken men det är ett annat kapitel)❤️

Gilla

1. !
2. Älskar lampor, de gör så mycket till stämningen i ett hem. Rätt belysning är viktigt, och dessutom så roligt med alla dessa designklassiker.

Gilla

1. !
2. Lampan är bara så snygg och skulle passa perfekt hemma hos oss! 🙂 Finns alltid rum för en till! 😉

Gilla

1. ….
2. Jag har också fått ett stort intresse för lampor och jag tycker nog att det är det viktigaste i inredningen. Du har såå fina lampor varav flera ligger på min önskelista.😍

Gilla

1. ……….
2. Lampor kan verkligen förändra hela rummets karaktär! Den här lampan skulle verkligen passa i vårt snart färdigrenoverade sommarhus. I vardagsrummet har vi slagit upp taket i nock! Skulle passa perfekt mellan takbjälkarna😍

Gilla

1 !
2. Vackra lampor kan man aldrig få för många av! Dotterns 12 års present blir en helrenovering av hennes rum, den läckerbiten till lampa kommer att passa perfekt där!👌

Gilla

1.
2. Jag har en enorm lampfetisch och älskar verkligen fina lampor. Min man med en ängels tålamod brukar mest skaka på huvudet och le när jag berättar om mina nya drömlampor. Men jag ser också hur han alltid ler när jag äntligen får åka hem med den lampa jag så länge suktat efter och så länge sparat till. Alltså denna lampa hade suttit som en smäck och garanterat tycker även min man det 😉.

Gilla

……
2 har sedan länge bestämt att alla lampor hemma hos oss ska bytas ut. Men till vad??? Tycker det är väldigt svårt med lampor. En lampa som är en klar favvo är just denna vackra klassiker. Skulle bli överlycklig.

Gilla

….
jag skulle vilja vinna denna lampa för att jag ska flytta och byta land för andra gången inom ett år. nu går lasset tillbaka till Sverige och Göteborg. Och för att jag alltid har drömt om en FLOS lamap sedan unga år när jag körde lastbil och lastade på deras lager i Köpenhamn.

Gilla

!

Vi ska ta över makens föräldrahem snart och då vore det jättekul med en ny lampa speciellt till sovrummet.
Som liten tröst för att vi måste lämna vårt härliga sovrum med 3,5 m takhöjd.

Gilla

1. ….
2. År 2012 pluggade jag på en designutbildning och arbetade extra i en designbutik som sålde just Lampadina. Förtjust i dess enkelhet var jag många gånger nära på att köpa denna lampa, men med endast CSN och en liten extrainkomst kändes en designlampa inte som en prioritering. Nu har jag och min sambo precis köpt vår drömvåning och till min sambos förtjusning har han fått ett eget rum. Detta rum har jag försett med en liten arbetshörna och den nätta lilla Lampadina som jag funderade på som fattig student för sju år sedan hade passat perfekt i sambons rum. Jag älskar dessutom att överraska och att överraskas så Lampadina hade verkligen givit dubbel glädje. Den hade även påmint mig varje dag om att jag i motgång kämpade mig igenom designutbildningen som idag gör att jag arbetar med det jag älskar på heltid. Tack för mycket inspiration Helena!

Gilla

1 …..
2 Jag är en riktig lamp fegis och klamrar mig fast vid stereotypa 90- tals Lampor från lågpriskedjorna. Jag behöver verkligen få in en en värdig lampa i mitt hem med karaktär. Detta för succesivt börja släppa sargen och de vita lampskärmarna på silver fot till förmån för lite variation. En lampa från Flos borde ju kunna visa en utmärkt väg för detta tänker jag mig:-)

Gilla

1.
2. Detta är den enda lampa som min man någonsin kommenterat och återkommit till när jag diskuterat om vi skulle byta taklampa i vardagsrummet med orden: – Jag gillar den där ”ugnslampa-lampan”…vad sa du att den hette? Suffragetti? (Passar förvisso bra i ett hem med våra tre självständiga tonårstjejer! )😄
Så den lampan är ju som gjord för oss!

Gilla

1. !
2. Lampor är det bästa jag vet och man behöver sju ljuskällor i ett rum har jag nyss lärt mig. Således saknas det några här hemma och en fin är mer än välkommen!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>