Semestermood och dags att dekorera med vackra grenar

lofsdalen huset-2

.

.

Godmorgon

.

.

Nu börjar sportlovet 2019 och vi landade här i Lofsdalen ganska sent igår kväll. Det är mycket snö här faktiskt, även om det inte är i närheten av snömängderna förra året. Vi längtar ut i backen, men först ska vi äta en lång skön frukost och djupandas och verkligen komma in i semestermood. Just nu känns det som att den veckan vi ska vara här är en evighet!

.

.

lofsdalen huset

Nu kan vi börja plocka in kvistar av vide, körsbär, äpple eller bara något annat lövträd. Dekorativt i en vacker vas på bordet!

.

.

På måndag kommer våra vänner och deras barn upp, så himla kul! Lillan och deras dotter är lika gamla och så är de bästa kompisar. Tänk vilken tur vi hade jag och min bästa vän, att vi fick var sitt barn samma år och att de blev bästisar de med. Det började dock inte så bra eftersom Lillan, som var en extremt lugn bebis som aldrig skrek, blev livrädd när vi i träffades min bästis och hennes dotter, som var ett mer normalt barn som skrek emellanåt. Så fort hennes lilltjej tog i från tårna började Lillan gråta, och så blev det cirkus en stund och Lillan ville bara sitta i mitt knä 🙂 Betydligt lugnare när vi träffas nuförtiden alltså. Tjejerna är så gulliga tillsammans och jag är så glad att de har varandra!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Slår alla inredningsbilder jag sett! Så oerhört vackert. Den sparsmakade inredningen som gifter sig så fint med naturen utanför… lugnet och skönheten… ja, jag kan inte se mig mätt. Där vill man vara!
💙❄️💙⛷💙

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: