Vad tror ni om en andra chans?

∼ Innehåller annonslänkar till Ellos och Gina Tricot ∼

kläder-12

Byxorna i ny tappning här, liknade skor här, tröja gammal från Ganni.

.

.

Redan torsdag och vi spurtar mot ännu en helg. Vet att det är en klyscha, men håller ni inte med om att ju äldre man blir desto mer övertygad blir man om att veckan bara består av måndagar och fredagar? Alltså, vart tar tiden vägen?

.

.

Nåväl, idag har jag en fråga till er, och ni svarar genom att klicka på rubriken för att få upp kommentarsfältet längst ned, eller maila mig på info@helenakhome.se. Ok, nu kör vi:

.

.

Jag har rensat min garderob och upptäckt att där finns en massa fina kläder som är värda en andra chans. Vissa plagg är knappt använda och det mesta är ganska nyligen inköpt (med ganska nyligen menar jag typ från nu och 2 år tillbaka i tiden). En hel del plagg är fina märken som Ganni, Day, etc. Finns något intresse för att jag skulle göra exempelvis ett instagramkonto med en bloppis? Alla kläder skulle naturligtvis vara helt nytvättade och i nyskick och skickas till er på posten. Vad tror ni?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Absolut, men min kropp är tyvärr för tjock för dina kläder. Men jag önskar alla andra lycka till som kan köpa dina fräcka och fina kläder av dig.🌷🙏🦋BrittMarie

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: