På väg in i inredningsdimma

busnel

Jackan/koftan från Tullhuset (Busnel här adlink)

.

.

Godmorgon

.

.

Åhhh, jag har så mycket idéer för inredningen här hemma som jag bara inte kan få ur mitt huvud. Känner att jag är på väg in i en riktig inredningsdimma. Sovit så oroligt i natt och har bara drömt om hur jag fixa än det ena än det andra, och nu vet jag inte vart jag ska börja 🙂

.

.

Den här dagen ska jag i alla fall börja hemma hos en kund som jag tagit fram hela inredningen till i deras nybyggda villa. Vi har kommit precis till slutet av allt och ska ”knyta ihop säcken” med tavlor, dekorationer, krukväxter etc idag, och det ska bli så otroligt roligt. Allt såg superfint ut när jag var där sist. Alla möbler, mattor och sådant hade kommit och var på plats, och de snygga gardinerna från sömmerskan var monterade. Gud vilken skillnad riktigt fina gardiner gör för ett hem.

.

 

.Nej, nu måste jag skynda mig här!
.

Kram

Helena

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hoppas ni lyckas knyta ihop säcken med ert eget hem oxå! Ska bli spännande att se vilka idéer du har, och om de blir verklighet? Känns som ditt hem ännu är väldigt ofärdigt? Tror du att det fungerar som inspiration till andra, eller hur får du dina inredningsjobb?

Gilla

Hej Malla, jag vet inte riktigt om det är aktuellt att ”knyta ihop säcken” med vårt eget hem här i stan på det viset. Vi har inte som mål att bli ”klara” med hela det här stora huset på ett tjillevipp utan ser det mer som ett projekt som vi roas av längs vägen (även om det tar 10 år). Vi har heller inte ekonomisk möjlighet att så att säga köpa allt vi vill ha på en gång, utan köper godbitar allt eftersom vi tycker att vi har råd. Däremot undviker vi att kompromissa och köpa en massa kraffs ”så länge” eller ”saker vi har tills vi får råd med något annat”.

Annat är det med vårt hus i Lofsdalen, det är mer eller mindre klart, saknas i princip bara en fåtölj som är ruskigt dyr så den står fortsatt på inköpslistan. Men vi klarar oss utan den i praktiken så vi tycker nog att vårt hus där är klart ändå 🙂

Vi har en 21 årig hemmaboende dotter som har köpt en lägenhet som hon ska flytta till nu i höst, efter det kommer vi att disponera våra rum lite annorlunda här hemma. Hennes rum blir tv-rum, tv-rummet blir matsal osv så av den anledningen har jag börjat tänka och planera väldigt mycket kring inredning. Precis som du, tycker jag, att den processen kommer att bli spännande!

Sedan vet jag inte riktigt vad du menar med ”tror du att det fungerar som inspiration för andra?”. Den hänger jag inte riktigt med på faktiskt? Vad är det som fungerar som inspiration?

Inredningsjobben får jag från lite olika håll, några hittar mig på bloggen, några på Facebook, andra träffar jag när jag stylar deras hem inför försäljning, eller så kommer de till mig efter att de pratat med någon annan som anlitat mig och varit väldigt nöjda. Som sagt lite blandad kompott där.

Ha en fin kväll!

Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: