Perfekta jobbväskan

∼ innehåller annonslänkar till Ida Sjöstedt ∼

.

.

Hej hej

.

.

Just hemkommen från ett jobbmöte, en fika på kondis med mamma och så en vända på stan med Lillan. Datorn hade jag i min fina Celinéväska som jag är så rädd om, och tror ni inte att det började regna så smått när jag cyklade hemmåt. Inte  bra. Inte bra alls förresten att ha den fina väskan till att släpa runt datorn i, så jag behöver verkligen en ny. Jag vill ha en snygg väska som är avsedd för just det ändamålet. Har tittat på många, men inte hittat någon, till ett rimligt pris, som jag vill ha. Det ska vara en i riktigt läder, med axelrem och relativt gott om utrymme. Köpte en jobbväska för en tid sedan, men den känns inte så ”fin” och passar liksom inte om man är lite uppklädd för möte tex.

.

.

Skärmavbild 2018-08-31 kl. 16.53.34

.

.

Kändes lite akut det här med väska idag så jag kikade runt och hittade de här från Ida Sjöstedt. 100% läder och himla snoffsiga, eller hur?

.

.

Undrar om jag inte ska slå till på den här varianten? Eller passar den här mig bättre kanske? Och om jag ändå beställer en väska därifrån kanske jag skulle passa på att beställa de här urcoola byxorna som faktiskt är förvånade billiga (minns du back in the days syrran 🙂 )

.

Tips! Ida Sjöstedt har förresten några plagg kvar på sin sommarrea. Du hittar dem här!

.

.

Ha en mysig fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Jag har sytt ett regnskydd till mina designerväskor – köpte regnställstyg på metervara och sydde typ en dustbag med dragsko. Väger inget och tar ingen plats för vem vill ha regn på tiotusenkronors väskaorna? Inte jag iaf…så fram med symaskinen 😃

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: