Vilken lycka!

pallkragar-5

.

.

Det behövs inte så mycket alla gånger. Några gurkor, några bifftomater, körsbärstomater, lite purjolök och så några chilisar på toppen, och lyckan är gjord!

.

.

Purjolöken hade säkert behövt några veckor till men jag orkade inte vänta, jag har ju fler, och tomaterna var helt perfekt mogna idag. Mjuka, söta och så saftiga. ni vet sådär som dom brukar vara runt medelhavet. Bifftomater är förresten grejen. Godaste tomaterna jag någonsin har odlat. Blir fler nästa år, garanterat.

.

.

pallkragar-3 pallkragar-2

.

.

De små körsbärstomaterna (eller var det pärltomater?) är också hur goda som helst. De är mer eller mindre som små godisar som man kan gå och plocka när man blir sugen på något gott.

.

.

pallkragar-7 pallkragar-6

.

.

Och så har vi gurkorna och chilin, bästa växterna att odla de med. Så tacksamma som bara fortsätter och fortsätter att leverera. Måste hitta på något skojigt att göra med all chili!

.

.

pallkragar

.

.

Nu vet jag precis vad jag ska satsa på att odla nästa år och vad jag kan strunta i.

.

Klicka gärna här så kommer du till den här bloggens hela flöde!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks