Efter 5 år gör vi om lite här i huset i Lofsdalen

inredning-2

.

.

För första gången på flera år (i december är det hela 5 år sedan huset var klart och vi flyttade in) ska vi köpa en ny möbel upp hit och göra om lite. Vi har helt enkelt för lite plats för förvaring, och så har vi ett skåp som vi inte är 100% nöjda med… (syns inte i bild).

.

.

Längs den vänstra väggen, den vid tv-n, letar vi nu med ljus och lykta efter skåp eller skåpsektioner som tillsammans mäter ungefär 3 m. De ska vara vita och låga med täckta luckor. Inga krusiduller eller utsmyckningar. Lite som Ikeas Bestå, men kanske lite roligare om det finns något. Har ni några tips?

.

.

Hittar vi inget blir det nog Bestå, ändå (haha, vad rimmigt!) och ett gammalt hederligt Ikea hack. Ny lack, sockel, toppskiva etc. Har du tips med bilder eller länkar till snygga Ikea hack tar jag gärna emot dem här i kommentarsfältet eller på min mail info@helenakhome.se

.

.

Psst! Klicka HÄR och skrolla ned en bit, så hittar du till samtliga inlägg i den här bloggen!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Sätt vanliga köksskåp 30 cm djupa på väggen och specialbeställ en marmorskiva/stenskiva i valfri färg.

Gilla

Hej! Vi har vita Bestå men har köpt luckorna på Superfront. Tror även att Pickyliving också gör till Bestå nu. De är billiga och rymmer mycket. Sen vet jag inte om det blir sådär superbilligt med andra luckor men det blir snyggt. Vi har våra på väggen men man kan ju även köpa snygga ben om de ska stå på golvet.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: