Shopping i Palma

∼ innehåller reklamlänkar ∼

palma

.

.

Palma nights, som jag älskar dem!

.

.

Sista kvällen i Palma (innan vår resa går vidare till ny destination) var det fotboll på sportbar som gällde för Magnus. Lillan och jag passade då på att shoppa lite och ha tjejkväll!

.

.

palma-3 palma-4

.

.

Silkigt linne från Custommade har jag köpt på Guts, men det finns också här hos Boozt. Byxor från Marella, köpta hos Tullhuset här, finns i marint och rött på 40% rea här, Sååå sugen på ett par mariblått för det är nog banne mig de skönaste byxor jag haft någonsin.  Scarf och sandaler från Hermes och väska från Louis Vuitton.

.

.

Jodå, lite lökigt är det allt med shoppingbilder och brackiga påsar, men jag tyckte att min påse matchade min outfit så himla bra så jag kunde bara inte låta bli, hahaha. Och Lillan, hon är ju söt som socker så hur skulle jag kunna låta bli att visa henne?

.

.

Natti natti!

Helena

.

.

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Vad är det för fint i LV o dutti påsarna?!? Vad har du för strlk på marellabyxorna? Ovidkommande egentligen utan tänkte mest om jag skulle beställa så vet man ungefär. Ha en forts bra semester!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: