Bäst när glassen matchar bikinin

poolen

.

.

Jag vet inte hur ni gör, men jag, eller vi, hamnar oftast vid poolen hela dagarna de första dagarna på semestern. Man har liksom längtat så mycket efter sol och bad, värme och ryggläge att man liksom är helt nöjd med att bara ligga där den första tiden. Efter några dagar börjar det krypa lite i kroppen och man söker sig iväg om dagarna.

.

.

Nu har vi dagtid hängt vid poolen på hotellet i två dagar och det är dags att göra något annat. Imorgon fredag, midsommaraftonen, kommer vi att spendera i Puerto Portals. Superlyxigt ställe där lustyachterna ligger på rad och damerna paraderar med skor och väskor de flesta bara kan drömma om.

.

.

poolen-2

Bikinin är från Stadium, överdel här och underdel här. Överdelen finns även i den här modellen, och underdelen i denna här.

.

.

Men som sagt, fram till nu har vi varit toknöjda med att bara hänga vid hotellets pool. Och visst blir man liiite extra nöjd när glassen matchar bikinin till typ 100%?

.

.

Kram

Helena

.

.

 

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Snygg bikini! Tror att jag ska passa på. Hoppas att det finns matchande glass i Thailand till jul och nyår 😂😂Kram kram 😜

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: