Uppsamlingsheat och glöggmingel på gården

Innehåller annonslänk

julfest-6

.

.

Godmorgon

.

.

Jag kom på att jag glömt att visa bilder från julfesten/20 års-kalaset förra lördagen. Det blev bara några bilder från dukningen, sedan kom jag av mig. Men men, bättre sent än aldrig.

.

.

Vi startade i alla fall hela festen med ett litet uppsamlingsheat ute på gården. Där bjöd vi på varm glögg och lite mingel fram tills att alla hade kommit. Magnus hade gjort det så fint med marschaller och eldkorg och lyktor, så det var jättemysigt där ute. Vi hade till och med en skojig detalj med en 2,5 meter hög uppblåsbar tomte som stod och vinkade till alla som kom, hahaha. Tyvärr  missade jag att fota den, men den syns lite här bakom mamma och svärfars Laila.

.

.

.

.

Det var faktiskt en helt perfekt start på hela tillställningen, för när vi gick in sedan var alla lite småfrusna och superhungriga (och jag mitt arsle hade glömt att sätta på potatisen) så maten smakade ännu bättre när vi väl började äta.

.

.

Skärmavbild 2019-12-08 kl. 12.32.49

Glöm inte bort outletbutiken Members här när ni ska handla julklappar och finheter till er själva. De har verkligen så galet bra priser på allt!

.

.

.

.

Det var lite kallt och ruskigt den där kvällen och visst hade det varit fint med lite snö, men det blev himla bra ändå faktiskt. Kan verkligen rekommendera er att testa samma upplägg, kanske till och med på självaste julaftonen!

.

.

.

.

Ha en fin tisdag hörrni!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks och trackbacks

%d bloggare gillar detta: