Det snygga överkastet många frågat om

.

.

∼ det här inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos ∼

.

.

Hej hej

.

.

Jag kom på att ni var flera som undrade över överkastet som vi använde vid homestagingen för någon vecka sedan (där bilderna kommer ifrån), och även i youtube-klippet där jag fuskbäddar hemma i mitt eget sovrum. Det är ett riktigt härligt linneöverkast från Linum. Jag valde att köpa enkelsängvarianten, och lägger det sedan bara på nedre delen av sängen. Ni vet lite hotellbäddning sådär.

.

Överkastet finns i flera färger och du hittar enkelsängsvarianten HÄR

.

.

Den homestagade villan såldes föresten redan efter 4 dagar på Hemnet, innan visning, för 600 000 kr över utgångspriset. Väl investerade 44 000 kr alltså!

.

.

.

.

Överkastet är lite ljusare på undersidan, så det blir väldigt snyggt att vika ned det lite med undersidan upp, om ni förstår hur jag menar.

.

.

.

.

Ett himla fint och användbart överkast måste jag säga, som man helt klart kan använda som filt också. Trots att det är 100% linne, är det supermjukt och ”sladdrigt” och kvalitén känns tydligt i tyngden.

.

Finns även till dubbelsäng HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>