Mattrockad och tid för tända lampor och ljus

.

.

Sakta närmar vi oss den mörka årstiden och lampor och ljus blir allt viktigare. Jag är av den sorten som inte vill ha det mörkt hemma. Tänder alltid upp i alla rum oavsett om vi är där inne eller inte. Älskar att ha lampor tända i fönstren och ljus på borden. Tyvärr saknar vi lampor i några fönster och fnular som bäst på vilka som skulle kunna passa.

.

.

I helgen flyttade vi om mattorna här hemma. Beni Ourainmattan som legat i vardagsrummet i 4 år åkte in i tv-rummet, och den afghanska kelimmattan hamnade vid sofforna i vardagsrummet istället.

.

.

.

.

Det blev bra tror jag… eller, det funkar ett tag i alla fall. Så snart vi bytt ut sofforna (som typ kommer att ta några år), kommer även mattan att bytas ut. Vill egentligen ha en mycket större matta vid sofforna. Denna är i minsta laget men funkar som sagt ok..

.

.

.

.

Lillan blev i alla fall glad. Den supertjocka marockanska ullmattan är som en gymnastikmadrass mer eller mindre, så nu kan hon hjula stå på händer och huvud och göra bakåtmjukis hur bra som helst där inne. Ellos har en liknade matta HÄR (adlink)

.

.

Bra också för mattan att flyttas då den började bli lite skavd just där man har fötterna när man sitter i soffan.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: