Vinprovning och ny outfit från Guts

.

.

Hoppsan, blev visst sent inlägg idag trots att jag faktiskt började med det redan vid 10-tiden på fm idag. Har varit lite halvseg hela dagen och inte riktigt fått något vettigt gjort.

.

.

Vi var på vinprovning med M:s släkt igår kväll och vi avrundade inte här hemma förrän… väldigt sent…

.

.

.

.

Tidigare under lördagen begav jag mig ner på stan för att kika efter något att ha på mig till kvällen. Sofia på Guts tog fram den här superfina outfiten till mig och jag kunde naturligtvis inte gå därifrån utan att köpa med mig både byxor och blus hem, trots att jag typ bara hade tänkt en liten blus eller något. Hon är fenomenal Sofia. Stenkoll på vad som passar mig.

.

.

.

.

Egentligen borde jag inte alls visa de här bilderna eftersom de inte på något sätt gör kläderna rättvisa. Det är stört omöjligt att fota sig själv och få till bra bilder. Skärpan blir alltid sådär och fokus likaså… Men den mörkare delen på blusen är i alla fall mer guldig och blank (100% silke) i verkligheten. Och byxorna är av en fantastisk Italiensk kvalitet, kraftigt men ändå silkeslent tyg som ser väldigt exklusivt ut.

.

.

.

.

Den lilla vintage Louis Vuitton väskan fick jag av M förra året i födelsedagspresent. Var det inte helt urgulligt av honom att leta rätt på denna.  Jag hade vid något tillfälle sagt att jag ville ha en liten väska som man kunde ha på bordet på restaurang. Jag hatar att ställa min Célineväska på golvet, eller hänga den på stolen. Livrädd att någon ska sno den eller att den ska bli förstörd på golvet, där men lätt sparkar på den osv. Denna är perfekt och får alltid plats på bordet så att man kan ha koll på den 🙂

.

.

.

.

Vitare fötter och ben får man leta efter, men jag kände verkligen inte för att ha strumpor på igår.

.

.

.

.

Hade inte kameran med till Vinoteket Lothar, men tog några pics med mobilen.

.

.

.

.

Vi var 11 personer och hade bokat ett separat ”vinprovningsrum”. 6 olika viner skulle provas under kvällen och till det fick vi också lite ost och charkisar. Hur mysigt som helst och kan helt klart rekommenderas. Garanterat inte sista gången vi provar viner där!!

.

.

Två av mina fina svågrar förkovrar sig i vinets magiska värld!

.

.

En kunnig sommelier berättade om vinerna som kom från olika delar av världen. Ett av vinerna, det som var mest ”spännande” men ännu väldigt ungt, har vi i vår vinkällare. Det var lite extra späntade att dricka det nu eftersom det inte kommer att vara perfekt moget förrän om sisådär en 10 år. Vi fick flaskan för flera år sedan av min syster och svåger som tydligen har bra koll på vilka viner man ska handla. Lovorden haglade över detta vin kan man säga.

.

.

.

.

Väl hemma igen plockade M upp en flaska Moulin Touchaes från 1997. Ett fantastisk vin visade det sig, men på tok för sött för att dricka mer än ett glas av, så den fick en vakuumkork på sig och åkte in i kylen direkt efter första glaset. Hoppas verkligen att det håller sig där ett tag. Det brukar annars vara helt omöjligt med äldre viner som måste drickas direkt för att inte bli dåliga.

.

.

.

.

M och jag satt uppe hela natten och pratade och skrattade till solen var på väg upp (lillan var hos mormor så då passar vi på, hehe). Ett magiskt ljus över staden bortom våra grannar blev ett fint slut på en härlig kväll.

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Kanonsnyggt! Ser ut som du hittat rätt inställning på Levaxinet. Du ser så himla pigg och fräsch ut, hoppas du känner dig lika pigg 🙂

Gilla

Men vilken snygg tröja! Vad är det för märke? surfade in på GUTS och kan inte hitta någon webshop eller liknande och Vås är lite för långt bort för mig.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>