Kunde varit bättre men tacksam ändå

_dsc1555-2

.

.

Hej kära vänner

.

.

Det är en vingklippt bloggerska som kastar in ett inlägg såhär på kvällskvisten idag. Usch och fy vad jag inte har mått bra idag och faktiskt helt ärligt den senaste 1,5 veckan. Ni vet ju vid det här laget att jag fick diagnosen hypotyreos i höstas och efter att jag börjat äta Levaxin i oktober har jag mått som en prinsessa (efter en lång lång tid nere i skoskaften). Förra veckan började jag så att må dåligt igen och ringde vårdcentralen för att be om nya prover. Jag fick komma samma dag och i morse fick jag provsvaren. Skyhöga värden på TSH… Typ 10 ggr högre än jag haft tidigare… Inte konstigt att jag mått som en kråka.

.

.

Dubbel dos Levaxin ska nu få mig på fötter igen, och nu förstår jag vad alla menat när de sagt att det kan vara ”svårinställt”, no shit! Stor stor eloge till alldeles strålande Björn Kättström på Citypraktiken (Västerås) för ett utomordentligt gott omhändertagande (ja de är förresten toppen alla där på den vårdcentralen)! Jag är så tacksam att jag har honom som ”min” läkare i tider då flyktiga hyrläkare är mer regel än undantag inom stora delar av primärvården.

.

.

Nåväl, några åk han jag med i backen idag i alla fall, innan jag fick vända hemåt för vila och medikamenter…

.

.

Kram och på återseende!

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

ha ha ja det är inte lätt att varar doktor till ssk:ar 🙂 tur man har en ordentlig fast van och ingen vindflöjel….Hoppas du snart mår bättre igen kram kram

Gilla

Hej Helena,

Jag har följt din blogg i många år på Sköna Hem och har även hängt med när du flyttat till eget.
Jag inspireras mycket av din inredning både i Lofsdalen samt i Villa Skogsbrynet.
Jag är en 52 årig kvinna som bor i ett 70-tals hus som vi renoverar löpande efter de förutsättningar som ett hus från det decenniet har. Just nu har yngste sonen flyttat så då har hans rum fått en makover.
Vi har också fritidshus vid Upplandskusten som vi har totalrenoverat under 2015 blev klart våren 2016 och inspiration hämtas bla från dig samt andra bloggar.
Jag blev också diagnostiserad med hypotyreos förra våren efter att precis som du gått länge med konstiga symptom. Du skriver att dina TSH värden var skyhöga och jag undrar hur höga?
Jag hade som högst 23 men mår just nu skapligt fast ibland tror jag att man vänjer sig vid att må ”sådär”.
Önskar dig en fortsatt trevlig vistelse i Lofsdalen som bara är ett sånt mysigt ställe, fjällen på riktigt.

Gilla

Hej Ann-Sofie, tack för din kommentar, skojigt att läsa att du inspirerats av min inredning i dina två hus! Mitt TSH låg på 89 nu senast och innan det var 9 det högsta jag haft… Jag mådde väldigt dåligt av 9, så 89 är så att säga en katastrof för mig… Burr! Hoppas nu att dubbel dos på sikt ska bli bra. Mvh Helena

Gilla

Oj oj oj du måste verkligen vara helt slut, stackars dig.
Hoppas nu att du får ordning på medicineringen och att du blir piggare.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: