Mitt bästa snackstips

_dsc1546

.

.

Ok, jag erkänner, jag är ett chipsmonster. Alltså när jag var ung, bodde själv, pluggade på högskolan och vägde typ inget, då kunde jag leva ett par dagar i veckan på… enbart chips… Ja men ni hör ju själva hur galet det låter, men det är faktiskt sant. Jag menar hur sugen är man på att sätta i sig en redig middag när man just klämt en påse chips? Inte den mest hälsosamma perioden i mitt liv kanske, men jag tränade 5-6 dagar i veckan så jag höll formen (utvändigt) ändå.

.

.

Idag är mitt förhållande till chips något mer återhållsamt och det är många år sedan jag klämde en hel påse själv, men kärleken till de tunna gyllengula ”löven” finns kvar. För inte jättelängesedan såg jag ett tips hos Isabella Löwengrip som jag fick lov att testa. Ja men Herre Gud vilken favorit det blev!

.

.

_dsc1544

.

.

Chips, helst tryffel, med rörd creme fraich, Kalix löjrom och hackad charlottenlök. Ja men så gudomligt gott! Och vilket alldeles utmärkt enkelt snacks det blir typ innan middagen är serverad eller bara en kväll sådär när man är lite sugen på något men kanske inte jättehungrig.

.

.

_dsc1537.

.

Riktigt riktigt gott och absolut beroendeframkallande 🙂

.

.

Ha en fin söndagkväll!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Jag brukar ta pringleschips – de är ju lite böjda i sin form och passar toppen att fylla med det goda du beskriver. Prova får du se!

Gilla

Hej och Tack för all inspiration du bjuder på! Hur var det nu med Ikeas vitrinskåp ni målat, kan det ha varit dimmgtå, men kanske den viktigaste frågan, penselmålade ni eller hur gjorde ni för att få den fina ytan ?

Hoppas på svar !
/Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: