Här är vår Udde

.
.

God morgon alla fina bloggare!

Av olika anledningar beöver vi bilder på vårt hus från sjön, så här har man varit uppe sedan tidiga ottan och guppat runt i vår båt (som jag faktiskt aldrig åkt i tidigare!) någon timma!
Tycker jag är ganska teknisk men tydligen gäller inte det båtmotorer… 
Fick inte till det, så det var bara att sätta igång och ro den rackarns båten! Egentligen var det meningen att jag skulle fota i går kväll men innan jag kom iväg ut, hade det blivit nästan helt mörkt. Så det var bara att knyta fast den lilla rackaren i badstegen och göra ett nytt försök nu på morgonen!
 
 Var lite orolig att båten och stegen och hela rasket hade slitit sig, men nejdå, den låg där så fint och guppade när jag i morse kom ned på bryggan!
Båten ligger annars i en av marinorna är ute, inte långt bort men usch vad drygt det var att ro OCH irritera sig på att jag inte fick till det med motorn!
Nu skall Lillan och jag äta frukost, och softa lite innan dagens bestyr drar igång! Barnkläder skall inhandlas och sen skall jag börja med den lilla hallen, som jag nu börjar få en bild av hur den skall se ut!
Sen hoppas jag att den nya mattan kommer idag!
 Spännande!

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Hej Helena!Ert hus är alldeles, alldeles underbart – liksom omgivningen. Ser nu fram emot att få en liten kik på hallen som du säkert kommer att göra lika fin som allt annat du gjort. Ha en riktigt bra dag. Kram//Marika//

Gilla

….och förresten jag älskar kvällsbilden så mysigt att se när det lyser i alla fönster.Jag blir alldeles varm om hjärtat.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: