Dagens färgchock

.
.

Hepp!
Ingen tidig kväll ikväll heller…
Borde egentligen svara på några mail, plocka ur diskmaskinen och plocka undan lite leksaker och andra lösa pinaler, men jag orkar verkligen inte, få vara till imorgon!
Gör ett snabbt inlägg, från ett färgglatt uppiggande hem istället, sedan är det natt!
Bjarni B Jacobsen

.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Såå himla fint !Kan själv inte leva utan färg och föll för allt vackert på bilden.Bra jobbat som hittade denna fantastiska lägenhet!Jag är också på jakt efter rottingfåtöljer som visas på en av bilderna.God torsdag morgonCarina

Gilla

Fina bilder på fina hem har du hittat igen. Gillar jättemycket brickbordet, det ser ut att vara ganska stort också, inte så där pyttelitet som endel är, råkar du möjligen veta varifrån det är eller var man kan hitta liknande? Sen undrar jag också, du skriver mycket om att du är i Oslo o är narkossköterska, jobbar du i Oslo eller och i så fall var?

Gilla

Ljuva Magnolia: Prova med carpetvista.seAnonym: Vet inte varifrån bordet är, men har sett liknande på Nordic och Chilli. Japp, stämmer att jag är narkossyrra och jobbar i Oslo ibland. Jag arbetar åt ett företag som heter Ambio och har olika uppdragsgivare!Tack alla för era trevliga kommentarer!

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: