Lördagens begivenheter

.
.
Vi hade så trevligt igår, och såhär såg jag ut (det var någon som undrade)!
En gammal klänning från nittiotalet åkte på i sista sekunden! En hellång fodrad svart klänning som jag köpt i London för ja, sisådär en 12-13 år sedan.
 Hade inga skor som passade den lila klänningen, så jag körde på den här, med platta ballerinas till. Kände mig fin och bekväm. Viktigt att känna sig bekväm tycker jag, speciellt när man skall på fest med människor man inte känner. Det är ju bara så extremt jobbigt att gå omkring och fundera på hur kläderna sitter, eller att tex ha ett par obekväma skor när man skall vara trevlig och social!
S/S Saltsjön
Lördagens tillställning ägde rum ombord på den här otroligt fina ångbåten, som tuffade förbi utanför hos oss i morse (då jag fotade den), på väg tillbaka till Stockholm där hon annars ligger!
Inhyrd kock från Pontus by the sea stod för den fantastiska middagen, som intogs medan vi sakta och tyst gled fram över Mälarens spegelblanka vatten! Yummi, skaldjur till förrätt och lamm till varmrätt. Så himla gott och vilken fantastisk miljö att äta en god middag i! Hela båten är renoverad och återställd, i detalj, till 1925-års originalskick!
OMG, nu är jag tröööt och måste sova!
Ses imorrn!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: