Urfin inspiration en söndagkväll

.
.

Goderafton!

Skön söndagkväll med busväder utanför fönstren. Skall ta och tända en brasa så det är lite varmt och gosigt när min älskling kommer hem! Efter snart åtta år tillsammans längtar jag fortfarande efter honom varje dag när han är bortrest! Tur att det inte är så ofta!
Lillans rum är nästan klart. Den fina lampan från Rice var för stor och fick åka tillbaka samt vit rund matta går inte att hitta, funkar inte med sänghimmel och snedtak, annars har det nog blivit ungefär
som jag hade tänkt mig. Bilder kommer inom kort!
Jag har inte samlat så mycket ”fina” leksaker till Lillan eftersom jag inte haft någonstans att ställa upp dem. Nu när lite hyllor och sådant är på plats tänkte jag börja handla lite söta och dekorativa leksaker istället för slit och släng-plast dito!
Medan jag väntar på min älskling bjuder jag er på dessa urfina inspirationsbilder!

Favoriten Morten Holtum
LOVE
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

HEJHar en fråga om Brantingkjolen är det den för ca 500 kr hos BiskoPsgården? vilken storlek har du vi är nog lika långa, fanns inte M kvar ska man gå på S eller L vad tror du hur är dom i storlek??Tack snälla för svar!!!!Kram till din blogg!!

Gilla

Anonym: Nej, det är inte den kjolen, detta är en omlottkjol som är lite längre än den du menar tror jag. Vad gäller storlekarna så tror jag att de är ganska stora i storlekarna. Jag brukar ha medium eller large men har medium på kjolen och den är lagom, large hade varit för stor!Kram HelenaHoppas du blev klokare av de tipsen!

Gilla

HejIgen katrin menar jag men det kanske är en nyhet för hösten du har ? är det Brantings kjol??Tack goa dig för svaret!!!

Gilla

Japp det är Branting, men den är från sommarens kollektion, jag köpte sista exet på rea för ca 3 veckor sedan! Om de nte var Katrin du menade för ca 500 kr, vet jag inte vilken det var. Ser ingen annan kjol hos dem…

Gilla

finfina bilder… jag gillar :)jag gillar också Branting."råkade" klicka hem en tunikahäromdagen.hoppas den kommer i veckan :)ska bli spännande att se lillansrum!kram på dig.

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: